Khamis, Oktober 27, 2011

Sudah Mula Bekerja..

Phewwwww..
Ngeluh panjang nkoooo..

Kenapala masa cepat sangat berlalu ni..
Kejap aje dah 3 bulan..
Hari ni dalam sejarah la haku paling hazab nak p keja..

Pagi2 lagi anak2 dah bangun..
selalu tu kalau x pukul 9 mesti xbangun lagik..
macam tau tau je mak korang dah start keje..
dan korang nak kena tinggal..

Elok pulak masing masing ceria..
yang si abg siap hangguk hangguk kepale bila umi kate nak pi work..
yang adik xtau apa apa hanya menyengih aje..
dalam hati ni, Allah ajela yg tau..
betape berat nya hati nak tinggalkan depa..
nasib baik duk ngan nenek..kalau hantar pi kat org, mau menitik tik tik airmata ..

cepatlah pukul 5, rasa dah tertinggal hati kat rumah..
jasad aje yg pi bekerja ni..

2 ulasan:

PinkUmmi berkata...

mesti sedihkan nak tgglkn bby..yelah cuti panjang katakan...

eh lupe nak gitau nape aku bukak blog ko kluar box gitau blog ko malware virus detected..aku leh bukak blog ko pun ble aku klik proceed anyway...

Buzz Bee berkata...

sedih..mmg sedih mie..

eh..yeke..nape aku bukak ok plak ek..kat opis ke kat rumah ok plak..
xpe nti aku try cek..
thanks 4 information k..