Selasa, Mac 03, 2015

DIET ATKINS



ASSALAMUALAIKUM..
HAI SEMUA..

FUH..fuhh.. habuk di sana sini.. kasi lap lap sikit.. ok ok baru clear. Ni lah akibat kalau blog update setahun sekali.. kikiki ..

Ok ok meh nak cerita sikit.. Siapa tau pasal diet atkins? ala diet yg makan protein je tu.. Sebenarnya mula mula tu takde pon niat nak berdiet sangat tau.. tapi setiap kali nak pergi office dan pakai baju kurung, tiba-tiba akan stress sendiri bila semua kain baju kurung tu sendat.. oh my.. pernah sekali paksa jugak nak zip sekali PRAKKK...terus koyak..  memang terserlah kegemukan dah tu.. akhirnya sedar diri sendiri.. T_T

So sampai bila nak stress stress sendiri, jadi ambiklah inisiatif .. dengan sokongan dari kawan-kawan dan sepupu sepupu yg badan pun lebih kurang je, terus set nak atkins.. Before ni macam-macam jugak ubat kurus dah makan tau.. Loose memanglah kan tapi bila stop je terus naik mendadak.. useless sangat rasa.. 

ATKINS ni bila dah di kaji kaji, taklah susah mana pun.. Asalkan protein bolehlah bedal.. HE HE HE.  Suka sangat.. Tapi.. jangan sangka panas sampai ke petang..hujan turun jua di tengah hari.. senang lah konon kan.. berapa kali ke laut dah dietku.. hu hu hu.. Bak kata Imam Ghazali, Apa yang paling BESAR? Jawapan dia ialah NAFSU.. memang susah nak tundukkan nafsu ni..

Eh oklah.. nanti kita sambung DIET ATKINS Fasa 2 eh.. Nanti cerita semua, dah takde idea nak tulis tulis dah..ki ki ki

Mulut Laser : Walaupun Kau gemuk kau gemuk, kau comel




3 ulasan:

aKSARAfENDI berkata...

yihaaa..dah kembali..chaiyokk..mesti boleh pnya..

aKSARAfENDI berkata...

mana entri psl diet atkien ni?

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)