Isnin, November 21, 2011

Review kursus baru-baru nie..

Hah..
Dah nak hujung tahun barula tehegeh2 nak carik kursus genapkan 7hari setahun..
kalau tak, haremmm nak attend mana-mana kursus.. kihkihkih

17 & 18 November haritu macam yang dah diwar-warkan kat blog, saya berkursus di Ayer Keroh..
Dekat aje dgn PD dalam sejam stgh.. Dah lama xberkursus kan..so agak jakun di situ ;))

Disebabkan si tanje-tanje saya yang baru 3 months ++, tak sampai pulak hati nak tinggalkan dia..
So, saya angkutla 2-2 hero saya serta mak dan adik saya untuk join sama.. tidaklah kami berjauhan..nak nak malam hari mmg xpernah lagi berjauhan..sedih oo kalau jauh ngan anak yg tgh BF ni.. boleh ngigau oo..

Pasal kursus pulak, jadual mmg x pack sgt..
Penceramah pulak mmg best..xbosan & xtertidur pun saya mcm slalu..
ehh,..

kandungan kursus ni banyak menjurus pada bimbingan untuk rakan sekerja.. nak kata saya boleh jadi kaunselor utk rakan sekerja tu macam hover lah pulak kan.. kira kureng sikit dari kaunselor lah..
Kursus ni ajar mcmana nak tarik minat pegawai-pegawai yang bermasalah untuk bercerita ttg their problem & how to solve problem diorg tuh.. ala macam sekolah2 dulu ada PRS kan..mcm tuh la lebih kurangnya :))

Tapikan,
baru aje balik dari kursus..
td dapat surat kena kursus lagik..
Kalini sure xdapat bwk si tanje tanje & si tayang tayang saya..
jauh nun di tanjung malim.. tmpt pulak hutan..xberani nak bwk..
nak xnak kena pergi jugak.. kursus tak cukup lagiiiiiiiiiiiiiiii...
uwaaaaaaaaa :'((

7 ulasan:

aKSARAfENDI berkata...

wah..sronok nye krsus smbil hliday ngn pamily..pastu dpt krsus lagi lak tu..

zilazaki berkata...

waaa dasyat la ko ja...angkut sume skali..sib baik jenis mmg tak g kursus...mmg payah nk berenggang dgn bdk b2 ni..teringat-ingat!!

Nieja berkata...

Fendi: haritu mmgla best, tp skrg da rse xbest..asik duk mikir mcmanela nk tglkan si kenit tu..

ZZ: kalo leh angkut, mmg akan diangkutla zila..tp mslhnye tmpt corok, tkut plak aku nk bwk..kang papehal naye je..aku pon xleh berenggang ngan bdk b2 tu..nila 1st timeee!! uwuwuwuwu

aKSARAfENDI berkata...

ya btol2...erkkk gnti org la, u xyah gi krsus tu..xckup krsus pn xpe sbb ada alasan kkuh kan..

Nieja berkata...

AF: alah xpela..
2 mlm je kot..
i ni dahla kene perform terbaek..
calon APC okeh..kakakakka..
kenela bkorban..
kalo pegi kusus ni mmg da ckupla 7 hari..best2

Подтверждаю berkata...

as salam..
oh..amik kursus kaunseling..'
sains kognitif.

hehe..
semoga manfaatkan sebaik-baiknya

=)

Nieja berkata...

tq..
insyaAllah ilmu yg bermanfaat akan dimanfaatkan sebaiknya..