Khamis, Disember 16, 2010

aquaria KLCC -

Isnin yg baru sudah, aku telah mencotikan diri dari bekerja.. dah alang2 selase tu coti awal muharam, ape kate kite direct jew coti..kan syiokkk.. 4 hari cuti dengan selesoo..
Sbb sabtu ade kenduri kawen so kitorg plan gerak ari ahad tu.. so, laju2 la aku n bujang kecikku ke KL bertemu babahnye.. smpai dalam kul 4ptg gitu n lepak2 jap umah sewa babah irfan.. lepastu tros ke umah sepupuku di bandar mahkote cheras.. situ jew pon hala tuju aku kalo ke KL..haha

Esoknye pg2 da cargas mandi2..ingat nak keluar rumah awal tapi sebabkan cuace cam ala-ala jew dukla besembang2 sambil memalas2kan diri..tuptap tgk jam da almost 12.. cooiii dah lambattttt..

so laju2 kitorg gerak..smpai jalan nak ke KLCC, cm terkompius plak..maklumle jalan KL ni mmg kitorg failed.. main redahhh jerr.. so berkat kesabaran mengharungi jammed, smpaila jua ke destinasi yg slame ni aku impi2kan.. hah..

masuk dlm tu kene bayar tuk adult with mykad is RM 35 tapi ntah knape time kitorg pegi dapat RM30 sajokk.. so 2 org adelah RM60.. Irfan VIP masuk free xyah bayor..slamat duit umi..kalo x terbang RM25 if Irfan above 3years..

Mmg la sesuai namenye Aquaria, penuh ikan sesajok..selain ikan ade gakla hidupan2 air yg lain..mcm kure2 putih yg sebesar duit 20 sen..so comellll.. ade gak katak albino.. katak warne putih..hakhakhak klaka seyyy..

So cite byk2 pon korg boringkan..jomla kite layan picca2 yg ade... moh3

beware of dis pishh* piranha..

yg ni pulak, kalo xde letrik kt umah bole gune ini belut =P


Irfan pndang jew bwh sbb dia nak belari2 kat bwh tp umi dia xizinkan sbb xlarat nak kejo..


"Oh No" kate Irfan mase kat sini..sungguh menggelikan hati kami..coiiii

Jeti gini kat PD pon ade..tp sile jgn tertipu...hanye gambar semate2.. *_*

Irfan pon senyum jew..sbb dia tau umi dia tipu amik gambo kt ctu.. hahaaa

aik..babah yg over,,snyum menggode..auww i tgode u...

emm lgk2 gmbr 2 beranak ini sajok..mentang2la umi jew pegang kamera..INI TIDAK ADIL!! menangisla aku disitu!! wuwuwuwu


pd yg brani, sile tenung ikan ini..rse2 rupe ape ek?? aku xbrani.. aku upload sajok...

Last skali, gamba kami bertiga.. puas ati sbb abg aquaria tolong amikkan gambo..


Okla..tu aje tuk kali ni.. c ya bulan depan..kui3.. challooo!!

1 ulasan:

Mieja@Amiizaa2001 berkata...

salamsss nieja.....bestnya tgk ikan2:)