Isnin, Januari 09, 2012

Check up 5 Bulan

Aucakkkk..
(hasil tangkapan abg dia)

wahhh.. pejam celik pejam celik
ini budak sudah 5 bulan la...

cepat kan masa berlalu..
baru je rasa masuk labour room..
bertarung nyawa nak keluarkan dia..
now, he was 5 months.. :))

check up 5 months haritu
Weight : 7.30kg
Height : 68 cm

Sudah menerima dos ke 3 (OPV, Hep B & ETP)
sebelum kena inject, Ilman dah mengamuk nak tido..
bila nurse cucuk je, terus dia menjerit n terdiam..
agaknya terkejut, kot2 umi dia cubit..
hehehe.. alhamdulillah tak demam pun..

now dah laju meniarap tau..
hari tu lambat jugak dia meniarap..
bila dah dapat, kejap2 meniarap..
kuss semangat bila nampak dia sipi lagik nak jatuh katil..
skrg tak berani dah letak atas katil..
bederau mak, nokss..

nota kaki : rindunya bau masam baby baru lahir :)) :)) :))



6 ulasan:

Amiizaa2001 berkata...

kejap masa berlalu..dahhhh besar:)

Nieja berkata...

hehe..yela kak..
cptkan..:))

~YUN~ berkata...

eh berat and panjang sama je mcm rayyan at 5months! =)

Nieja berkata...

yeke yun??
hahaha same jek diorg ek..
mcm berjanji pulak..
lahir pun selang sehari kan :))

aKSARAfENDI berkata...

besar dah ilman kan..

Nieja berkata...

AF; yela uncle fendi.. sye da becau..:))