Jumaat, Disember 30, 2011

Cameron Highland : Kali ke 2 untuk tahun ini..

Ni entry melekat..

Dah terlanjur balik Perak, rugi pulak kalau x jalan-jalankan..

So bila semua dah discuss, kami decide nak ke CH saja.. nak jalan-jalan ambik angin sejuk..
Bertolak dari rumah pun dah lambat.. dalam pukul 11.30 pagi.. nak naik atas pun ambik masa dalam 2 jam jugak.. Sbb ikut Simpang Pulai kan dah hujung-hujung Perak..

Sampai puncak Gunung Brinchang lebih kurang pukul 2 pm.. Shopping2 barang Strawberry & pergi makan-makan jap.. sejuk tau coz masa tuh hujan renyai2.

Tapi yang tak bestnya, hajat adik-adik ipar nak makan strawberry cicah coklat tak kesampaian coz strawberry farm ramai sgt orang & ada yg tutup awal.. Bayangkan la perasaan kami yg mendaki berpuluh kilometer nak ke CH tp sebijik strawberry pon  tak masuk perut.. Frust hokayyy..:((  mmg sedih sgtla rasanya.. nasib baik sempat capai lolipop strawberry..hehehe

Antara gambar yg sempat kami capture.. Cek.. Cek.. Cekidaudddddd


                                      
with family in law..

my adik ipar with her nephew..

Irfan & Paksu baby nye


3 generasi.. Atok, Babah & Ilman :))



at strawberry park..

Abg Irfan @ si tayang tayang =P

Adik Ilman @ si Tanje tanje =P

My family.. hehehe.. poyo jap =P







My beloved MIL & FIL..=P.. sweet couplekan..

Owhhh.. babah paksa umi makan daun teh.. huhuuu










LAST BUT NOT LEAST, i got the peach flowers... hehehehhe

3 ulasan:

~YUN~ berkata...

besnya holiday ramai2!! =)

aKSARAfENDI berkata...

iolls jeles ok uolls brjalan2 kt cmeron..hah trus rase cam nak plan nak gi cmeron nih..

Nieja berkata...

Yun : bestttt2 yun..

Aksarafendi: ala uols ni, iols gi CH jek pon..uols tu asik vacation overseas jek lgk iols jeles tau..=P