Jumaat, Disember 30, 2011

Ilman Haqimie : Cukur Jambul & Naik buai~

Sudah 4 bulan baru bikin dia punya cukur jambul...

Planning umi & babah nak buat awal tapi Nyang Ilman berhajat nak buat kenduri berendoi + cukur jambul untuk Ilman..so, ke Perak la kita..

Sejak umi & babah kahwin, ni kali ke tiga umi pulang ke Teluk Intan.. Patutnya raya haritu kena raya sebelah babah tapi umi kan dalam pantang.. so kita tunda balik masa cukur jambul Ilman..

Perjalanan dari Port Dickson ke Teluk Intan ambik masa lebih kurang 4 jam.. sbb babah pun drive slowly je.. since umi takut betul naik kereta laju-laju..hihii.. Bertolak jam 6 petang & smpai rumah Opah almost 1 am.. sbb ada beberapa kali berhenti solat & makan..:))

Ilman sangat behave coz sepanjang perjalanan dia tidur je dlm car seat.. cuma abg Irfan jek yg payah sgt nak lelapkan mata.. asyik tanya bila nak smpai.. kita nak pergi mana.. & yang paling tak tahan bila sampai Tanjung Malim dia boleh cakap nak balik rumah nenek.. hahaha.. ingat dekat ke nak oiiii.. nak patah balik :))

Ok..jom layan picca sepanjang majlis berendoi.. ilman naik buai with cicit angkat Nyang ~ anak orang Pakistan..

Buaian yg adik beradik abah (my FIL) buat.. i likeee!!.. so classic

Pink

Yellow

Jap.. abg irfan nak interframe... :))


Adehhh.. umi pulak yg malu.. :)) :)) :))

kena pusing org marhaban untuk cukur jambul ilman.. dah besar dah haaaa... baru nak cukur rambut dia..

operasi mencukur.. moody je muka Ilman

Ilman taknak baring lah babah, plssss!!!

Ohhh.. habislah rambut Ilman, umiiiii....

Gambar after botak tak sempat nak snap coz Ilman dah melalak kemiangan & kerimasan + nak nenen & tido..

ok..see ya..umi dah penat!!


2 ulasan:

aKSARAfENDI berkata...

wah..cameron lg..jelessssssss....

Nieja berkata...

ehehhe..
asik nak jeles jek dia..