Khamis, Februari 09, 2012

Ilman Haqimie : Update 6 months Check Up

Kena taip laju2.. now kat office dah start byk kerja..
Walau camanapun, saya takkan biar blog bersawang..
nak juga update walau ciput2..:))

Semalam baru hantar Ilman Haqimie untuk check up 6 months..
Makin lama makin ke depan date untuk hantar dia.. gara2 cuti panjang la ni..
Tapi tak kisahla kan, as long as Ilman Haqimie dapat suntikan dos ke 3 untuk 3 serangkai tuh..
Pasni kena tunggu setahun untuk cucuk seterusnya..

Berat : 7.90kg ( Previous 7.30 )
Tinggi : 68 cm (Previously pun same)

Umak aii.. Patutlah lately ni mmg sakit pinggang bila carry dia.. since saya mmg suka carry than bawak stroller ke hulu hilir.. Almaklumlah mini cooper saya tuh comel je..mana muat nak sumbat macam2.. alahaii

Tapi pasni, nak taknak kena la angkut jugak stroller tuh.. memang dah tak larat sangat2 dah nak dukung dia..

BTW, time tido paling best bila peluk Ilman.. sbb rasa penuh jek tangan... :)) :)) :))..

5 ulasan:

aKSARAfENDI berkata...

ehehehhe...smoga ilman sntiasa sihat..

Nieja berkata...

TQ UNCLE FENDI..
risau sgt skrgni dgn pnyakit yg menyerang baby..huhu

zilazaki berkata...

same la anak aku yg ni 2 ni..memalam je macam peluk anak patung...hehe..adeh!

Nieja berkata...

ZZ:
hehe.. bestkan..
dah xperlu bantal peluk da skrg..
:)) :)) :))

iizla berkata...

semangatnya ilman.
comeyyy!!